بیشتر بخوانید:
طرز تهیه پاسـتا آرابیاتا
بیشتر بخوانید:
مواد لازم :
روغن زیتون | چهار قاشق غذاخوری |
سیر | سه حبه |
گوجه فرنگی خردشده | 400 گرم |
فلفل قرمز | 1/4 قاشق چایخوری |
آویشن | یک قاشق چایخوری |
پاستا پنه | 350 گرم |
پنیر پارمزان رندهشده | 25 گرم یا یک قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه :
پاستا را در آب در حال جوش ریخته و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید. برای تهیه سس، در ظرفی روغن ریخته و سیر را تفت دهید و گوجهفرنگی و بقیه مواد را اضافه کنید. وقتی سس آماده شد. (زمانی سس آماده است که گوجهفرنگیها پخته و له شده و سس غلیظ شود) پاستا را آبکش کرده با سس مخلوط کنید تا پاستا کاملا آغشته به سس شود. سپس در ظرف دلخواه سرو نمایید.
منبع : groohashpazi.blogfa.com
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه پاستا لوله ای
بیشتر بخوانید:
پاستا لوله ای غذایی خوشمزه و پرانرژی که با این مواد اولیه می توانید این غذا را برای 6 تا 8 نفر سرو کنید و از خوردنش لذت ببرید.
مدت زمان آماده سازی و پخت پاستا لوله ای : 45 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه پاستا لوله ای برای 8 نفر :
پاستا لوله ای | 450 گرم |
پنیر خامه ای | 600 گرم |
پنیر موزارلا خرد شده | 450 گرم |
تخم مرغ زده شده | 1 عدد |
سس اسپاگتی (رب و گوشت چرخ کرده و پیاز) | 900 گرم |
پنیر پارمزان رنده شده | 1/4 فنجان |
طرز تهیه پاستا لوله ای :
پاستا لوله ای را به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید در آب کم نمک بجوشانید و سپس آبکش کنید.
سپس پاستا، پنیر خامه ای، پنیر موزارلا، تخم مرغ و نصف فنجان سس اسپاگتی را با هم مخلوط کنید.
فر را تا دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید.
کف ظرف مورد نظر را چرب کنید و مخلوط پاستا را درون آن بریزید. و روی آن باقیمانده سس اسپاگتی و پنیر پارمزان را بریزید.
به مدت 30 دقیقه در فر بپزید و بعد روی فر را روشن کرده و قبل از سرو 15 دقیقه صبر کنید تا خنک شود.
منبع : beryooni.com