بیشتر بخوانید:
طرز تهیه کوکو سیب زمینی مخصوص
بیشتر بخوانید:
مواد لازم :
سیب زمینی | 5 تا 6 عدد متوسط |
تخم مرغ | 7 عدد |
گوجه فرنگی | یک عدد متوسط |
هویج | یک عدد بزرگ |
فلفل دلمه سبز و رنگی | از هر کدام یک عدد |
قارچ | 150 گرم |
ژامبون خرد شده یا گوشت چرخ کرده | 50 گرم |
نخودفرنگی بخارپز شده | یک فنجان |
زرشک ، روغن و نمک و فلفل | به میزان لازم |
جعفری خرد شده | 2 تا 3 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه :
ابتدا سیبزمینی، هویج، قارچ و یک عدد از فلفل دلمهها را نگینی خرد و آنها را سرخ کنید. گوجه را هم خرد کرده همراه ژامبون یا گوشت چرخکرده، نخودفرنگی بخارپز شده و تخممرغها و جعفری خرد شده و نمک و فلفل و زرشک با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. در یک ماهیتابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را داغ کنید. مواد مخلوط شده کوکو را بلافاصله در روغن داغ بریزید و روی آن را صاف کنید.
گوجه خرد شده و فلفل دلمه رنگی خرد شده را روی کوکو بریزید و بعد ماهیتابه را در فر از قبل گرم شده به مدت 40 دقیقه در طبقه وسط فر، با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. کوکو کاملا پف کرده و آماده شده را برش بزنید و در دیس مناسب بچینید و اطراف آن را با خیارشور و زیتون تزئین کنید.
منبع : چهاردیواری جام جم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه کوکو عدس
بیشتر بخوانید:
توجه کنید که ادویه ها را الان اضافه نمی کنیم . چون اضافه کردن ادویه در ابتدای کار موجب پایین آوردن کیفیت کوکوی شما خواهد شد.
مواد لازم :
عدس | 100 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
آرد گندم | 2 ق غ |
ماست | 2 ق غ |
نمک | 1 ق چ |
فلفل سیاه | 1 ق چ |
زردچوبه | 1 ق چ |
دارچین | 1 ق چ |
طرز تهیه کوکو عدس :
ابتدا عدس ها را شسته و به مدت یک ساعت خیس نمایید . سپس آن ها را با مقداری آب بپزید .
وقتی عدس پخت آن را در آبکش ریخته و اجازه دهید تا آب عدس جدا و سرد شود. سپس آن را چرخ کنید.
بعد دو قاشق آرد را به عدس اضافه کرده و مخلوط کنید .
بعد دو قاشق ماست …
دو عدد تخم مرغ …
نکته : توجه کنید که ادویه ها را الان اضافه نمی کنیم . چون اضافه کردن ادویه در ابتدای کار موجب پایین آوردن کیفیت کوکوی شما خواهد شد.
سپس مواد کوکو را در دمای محیط به مدت یک تا یک و نیم ساعت استراحت دهید تا مواد به خورد هم رود . این کار همچنین موجب پوک تر شدن کوکو هنگام سرخ کردن می شود .
در نهایت پس از استراحت دادن مواد کوکو ، ادویه را اضافه کرده و مخلوط کنید .
مقداری روغن در تابه ریخته و اجازه دهید داغ شود. حرارت را روی متوسط گذاشته و به اندازه یک قاشق از مواد کوکو برداشته و در روغن بریزید .
وقتی یک طرف کوکو سرخ شد ، آن ها را برگردانده تا طرف دیگر آن ها هم سرخ شود .
این هم کوکوی آماده شده …
نوش جان !
بازگشت به صفحه دسته آشپزی و تغذیه
منبع : baharsite.com