بیشتر بخوانید:
طرز تهیه فرنی پرتقالی
بیشتر بخوانید:
مواد لازم:
شیر | ۱ لیوان |
آرد برنج | ۲ قاشق سوپخوری |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل | کمی |
کره | ۲۵ گرم |
شکر | ۴ قاشق سوپخوری |
آب پرتقال (با تکه های پرتقال) | نصف پیمانه |
طرز تهیه :
همه مواد را به غیر از آب پرتقال با هم مخلط کنید تا به غیر از کره همه با هم یکی شوند بعد روی حرارت میگذاریم و مداوم هم میزنیم تا مواد سفت شود بعد از روی حرارت بر می داریم و آب پرتقال را اضافه می کنیم و هم میزنیم .
در ظرف مورد نظرتان بریزید و با دارچین و پودر نارگیل تزئین کنید .
منبع : ashpazi.blog.ir
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه فرنی با آرد برنج + خواص فرنی
بیشتر بخوانید:
مواد لازم برای تهیه فرنی:
شیر | 3 لیوان |
آرد برنج | 1 لیوان |
آب | 3 لیوان |
شکر | 2/3 لیوان |
گلاب | 3 قاشق غذاخوری |
زعفران | به مقدار لازم |
طرز تهیه فرنی:
فرنی طرز تهیه های مختلفی دارد و به صورت های مختلف پخته میشوند. به صورت معمول ابتدا باید آرد برنج و شکر را در آب سرد حل کنیم و روی حرارت بگذاریم تا کم کم به جوش بیاید.
بعد حرارت را ملایم تر می کنیم تا پخته شود. به این نکته هم توجه کنید که باید فرنی را مرتب هم بزنیم تا ته نگیرد و گلوله نشود.
کمی که آرد خودش رو باز کرد، شیر رو کم کم اضافه می کنیم.
و در مرحله ی بعد گلاب و زعفران را اضافه می کنیم و آن قدر روی حرارت ملایم هم میزنیم تا به غلظت دلخواه برسد.
فرنی از غذاهای بسیار مقوی می باشد و طرز تهیه فرنی نیز بسیار راحت است.
خواص غذایی فرنی:
فرنی از ارزش غذایی بالایی برخوردار است
فرنی ارزش غذایی بالایی دارد و موادترکیبی آن حاوی ویتامین ب و مفید برای بدن هستند اگر به جای شکر در آن عسل بریزید تبدیل به یک معجون لاغری بی نظیر می شود. یکی از وعدههای خوراکی بسیار خوشمزه که در گذشته به عنوان یک خوراکی چاق کننده شناخته میشد بر اساس پژوهش های جدید برای تناسب اندام بسیار مفید است.
فرنی باید در حد اعتدال مصرف شود زیرا زیادهروی و یا به موقع مصرف نکردن آن میتواند زیانبار باشد. مصرف آن بعد از وعده غذایی اصلی توصیه نمی شود زیرا به خاطر کالری بالا باعث افزایش وزن و بالا رفتن تریگلیسیرید میشود.
بیتوته