بیشتر بخوانید:
طرز تهیه دلمه برگ مو
بیشتر بخوانید:
مواد لازم برای دلمه برگ مو : برای ۴ نفر
برگ مو تازه | ۳۰۰ گرم |
گوشت گوساله | ۴۰۰ گرم |
سبزی دلمه(جعفری،گشنیز،شوید،نعنا،مرزه،پیازچه و ریحان) | ۲۵۰ گرم |
ماست | ۳ لیوان |
لپه یا باقلا سبز | ۱۵۰ گرم |
پیاز متوسط | ۳ عدد |
برنج | ۳ پیمانه |
نمک، فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه دلمه برگ مو :
برنج را پس از شستشو، با ماست می خیسانیم، به این ترتیب که ماست را با چنگال زده و با یک لیوان آب مخلوط می کنیم و روی برنج می ریزیم،می گذاریم ۲ ساعت بماند.
پیازها را خرد کرده و تفت می دهیم، و سپس گوشت را که به فرم ریز خرد کرده ایم به آن افزوده و به تفت ادامه می دهیم.
نمک و فلفل و زردچوبه را به مخلوط می افزاییم.
بعد از سرد شدن، این مخلوط را به برنج و ماست اضافه می کنیم.
لپه یا باقلا را هم می پزیم و پس از سرد شدن به بقیه مواد می افزاییم.
در آخر هم سبزی ها را که شسته و خرد کرده ایم به مواد می افزاییم.
مواد حاصل را در برگ مو می پیچیم، به این ترتیب که هر برگ را به سمت پشت آن قرار داده و حدود ۲ قاشق از مواد را در آن می ریزیم و بعد می پیچیم.
بعد از پیچیدن تمام برگ موها، کف قابلمه ای را برگ مو یا برگ کاهو قرار می دهیم، و دلمه ها را در آن می چینیم.
در نهایت می گذاریم تا دلمه ها مانند پلو دم بکشند (حدود ۲ ساعت)
بعد از پخت می توانیم مقداری کره آب کرده روی دلمه ها ریخته و در ظرف مورد نظر بچینیم.
منبع : ashpaziasan.ir
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه دلمه مرغ
بیشتر بخوانید:
مواد لازم :
سینه مرغ | 2 عدد |
تخم مرغ | یک عدد |
کره | 80 گرم |
پنیر چدار | 200 گرم |
هویج | متوسط 4 عدد |
آرد سفید | یک لیوان |
روغن، نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه :
گوشت مرغ را روی یک تخته باز کرده و با یک وسیله مثل بیفتک کوب به آن ضربه وارد کنید تا گوشتها پهن و نازک شود، اما به اندازهای که گوشت پاره نشود.
هر سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید و از وسط برش بزنید.
روی تکههای مرغ را مقداری نمک، فلفل و کره بمالید.
هویج را بپزید و آن را لابهلای سینه مرغ که پهن شده است، بگذارید و روی آن را پنیر رنده شده بریزید و آن را مانند دلمه برگ مو بپیچید.
هر دلمه را در آرد و سپس تخم مرغ زده شده و پنیر بغلتانید و در نهایت دلمههای آماده شده را در روغن فراوان سرخ کنید.
بعد از سرخ شدن، دلمهها را در ظرف مناسب بچینید و اطراف آن را با زیتون و سبزیجات بخارپز و کمی سس کچاپ تند تزئین کنید.
بازگشت به صفحه دسته آشپزی و تغذیه
منبع : چهاردیواری جام جم