طرز تهیه حلیم بوقلمون در منزل

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه حلیم

طرز تهیه حلیم بوقلمون در منزل

طرز تهیه حلیم بوقلمون در منزل

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه حلیم نذری

مواد لازم :

گندم خورد شده یا گندم معمولی (توضیح می‌دهم) 400 گرم
گوشت سردست (بعضی بوقلمون هم استفاده می‌کنند) 400 گرم
پیاز 1 عدد
زردچوبه نیم قاشق چای خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
روغن یا کره به مقدار نیاز
آب سرد تقریبا 1.5 لیتر
شکر، دارچین و روغن به اندازه دلخواه

طرز تهیه :

گندم را معمولا باید گندم پوست کنده استفاده کنید. اگر مثل من گندم بدون پوست در دسترس نداشتید می‌توانید گندم پوست دار استفاده کنید. اگر گندم پوست کنده نبود باید بعد از جوشاندن و نرم شدن گندم آنرا از یک توری فلزی یک چیزی مثل آبکش رد کنید تا پوست‌های آن را بگیرید، مثل این وسیله تصویر کنار. اگر گندم پوست دار استفاده می‌کنید کمی بیشتر گندم مصرف کنید چون پوست آن دور ریز می‌شود (تقریبا 350 گرم) اگر گندم خورد شده گیر نیاوردید می‌توانید گندم درسته بخرید و آنرا قبل از مصرف در ماشین آشپزخانه خورد کنید، باز هم به طریق بالا باید پوست آنرا جدا کنید. ظروف و وسایل لازم: دو عدد قابلمه یکی تقریبا 4 یا 5 لیتری و دیگری 6 تا 7 طرز تهیه: اول قبل از شروع گندم را پنج شش ساعت در آب خیس کنید. بگذارید تا خوب آب جذب کند به این صورت مدت طبخ را هم کاهش می‌دهید. گوشت را همراه با 2 لیوان آب داخل قابلمه کوچکتر قرار دهید، پیاز را پوست بکنید و به چهار قسمت تقسیم کنید و داخل گوشت بریزید، زردچوبه را هم بیفزاید و شعله اجاق را روی درجه متوسط قرار بدهید بگذارید گوشت خوب بپزد. گندم را با یک لیتر آب در قابلمه دوم بریزید روی اجاق بگذارید و با شعله ملایم بپزید تا نرم شود و دانه آن له شود. دقت کنید ته قابلمه نگیرد هر از چند دقیقه‌ای آنرا هم بزنید تا ته قابلمه نسوزد، اگر قبل از نرم شدن گندم، آب آن رو به اتمام گذاشت کمی آب گرم به آن بیفزاید. وقتی گوشت پخت آنرا از مایع خارج کنید و با ماشین آشپزخانه خورد کنید. دقت کنید گندم باید خوب نرم شده باشد و دانه آن رفته باشد (یعنی دانه‌ها نباید کامل باشد، بصورت خمیر در آمده باشد). اگر گندم با پوست مصرف کرده‌اید حالا باید پوست آنرا با کمک یک آبکش جدا کنید. حالا گندم نرم شده را که تقریبا به صورت مایع سفت در آمده را با گوشت کوبیده مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید و با حرارت بسیار ملایم بگذارید غلیظ شود (قوام بیاید). دقت کنید در این مرحله حتما باید حلیم را زیر نظر داشته باشید تا ته قابلمه نگیرد حلیم نباید مثل گوشت کوبیده زیاد سفت و یا مثل آب گوشت زیاد شل و روان باشد. هنگام مصرف حلیم، می‌توانیم روی آن را دارچین پاشیده و با روغن حیوانی یا کره داغ و شکر نوش جان کنید. نان سنگک را من ترجیح می‌دهم ولی حلیم را می‌توانید با نان‌های دیگر هم سرو کنید.

طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات قفقازی

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه خوراک

طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات قفقازی

طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات قفقازی

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ

خوراک مرغ و سبزیجات قفقازی یکی از بهترین پیشنهادات برای یک شام سبک و مقوی است

خوراک مرغ و سبزیجات قفقازی را می توانید به عنوان یک غذای اصلی برای میهمانان تان بگذارید.

خوراک مرغ و سبزیجات قفقازی یک خوراک ساده و خوشمزه، که از خوردن آن سیر نمی شوید. این خوراک خیلی راحت تهیه می شود و تنها نکته در تهیه آن این است که وقتی سبزیجات را یکی یکی سرخ می کنید حتما توی صافی بریزید که روغن اضافی آنها گرفته شود، زیرا در غیر این صورت غذای خیلی چربی خواهید داشت.

مواد لازم برای خوراک مرغ و سبزیجات قفقازی :

سینه مرغ پخته شده نصف سینه
 لوبیا سبز  300 گرم
 بادمجان  نیم کیلو
 پیاز متوسط  2 عدد
هویج 1 عدد
فلفل دلمه ای 2 عدد
ماست سفت شیرین 1 پیمانه
سس مایونز 2 قاشق
گردو نصف پیمانه

طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات قفقازی :
همه سبزیجات را خلالی خرد کنید و مرغ را هم به شکل سبزیجات خرد کنید.
لوبیاها را بپزید.
پیازها را داخل روغن سرخ کنید.
لوبیاها را داخل روغن تفت بدهید.

روی بادمجان ها نمک  پاشیده و بگذارید 1 ساعت بماند تا تلخی آن از بین برود. با این روش روغن کمتری هم جذب خواهد کرد. سپس روی آن آب گرفته و داخل روغن سرخ کنید.
هویج را سرخ کنید و زمانی که نرم شده، فلفل دلمه ای را اضافه کرده و تفت دهید.
مرغ را اضافه کرده و کمی آن را تفت دهید.

باقی سبزیجات را اضافه کرده و نمک و فلفل بزنید و از روی حرارت بردارید.
خوراک را در ظرف مورد نظر بریزید.
ماست و سس مایونز را مخلوط  و روی خوراک بریزید. گردو را کمی خرد کنید و روی خوراک را با گردو ها تزیین کنید.

بازگشت به صفحه دسته آشپزی و تغذیه

منبع : chibepazam.com