طرز تهیه خوراک نخود فرنگی

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه خوراک

طرز تهیه خوراک نخود فرنگی

طرز تهیه خوراک نخود فرنگی

روغن زیتون در کنار نخود فرنگی برای پاکسازی روده ومعده گزینه خوبی است

مواد لازم جهت طرز تهیه خوراک نخود فرنگی:

 نخود فرنگی ۲۰۰ گرم
 سیب زمینی  ۲ عدد
 هویج  ۳ عدد
سینه مرغ خرد شده  ۱ عدد
 رب گوجه فرنگی  ۱ قاشق غذا خوری
زعفران حل شده ۱ قاشق غذا خوری
آبغوره  یا آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
پیاز داغ ۳ قاشق غذا خوری
روغن به میزان لازم
نمک- زردچوبه- فلفل به میزان لازم

مراحل لازم جهت طرز تهیه خوراک نخود فرنگی:

جهت تهیه خوراک نخود فرنگی ابتدا داخل قابلمه کمی روغن یا روغن زیتون بریزید و پیاز داغتان را داخل آن بریزید و اگر هم پیاز داغ آماده ندارید دو تا پیاز را خرد و سرخ کنید و حالا مرغ ها را با کمی نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت بدهید .

حالا هویج های خرد شده را اضافه کنید و کمی داخل آن آب بریزید ( اگر استاک یا قرص سوپ بریزید خوشمزه تر می شود )
۱۵ دقیقه که گذشت سیب زمینی های خرد شده را اضافه کنید و نخود فرنگی ، خامه همزمان با سیب زمینی ها اضافه کنید . در غیر این صورت ۱۰ دقیقه آخر اضافه کنید .

وقتی سیب زمینی ها و هویج ها پخته شدند زمان اضافه کردن رب و آبغوره و زعفران است .
می توانید به جای آبغوره ، آبلیمو بزنید. اما به نظر من با آبغوره که ۰ ۱-۱۵ دقیقه می جوشد طعم بهتری می گیرد .

آب خوراک را بسته به ذائقه تان کم و زیاد کنید و بگذارید جا بیافتد.
می توانید از گوشت قلقلی جای مرغ داخل خوراک نخود فرنگی استفاده کنید.
روغن زیتون در کنار نخود فرنگی برای پاکسازی روده ومعده گزینه خوبی است .

خوراک نخود فرنگی حدود – ۳۰-۴۰ دقیقه ای حاضر می شود و جزو غذاهای سریع و ساده  اما خوشمزه و مقوی هست.
خوراک نخود فرنگی را می توانید به عنوان خورش با برنج هم نوش جان کنید.

منبع : neginchef.blogfa.com

طرز تهیه ساندویچ گرم

طرز تهیه ساندویچ گرم

طرز تهیه ساندویچ گرم

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه ساندویچ

زمان آماده سازی: 10 دقیقه زمان پخت: 20 دقیقه زمان کل: 30 دقیقه اندازه: 6نفر

مواد لازم :

 نان کوچک مخصوص ساندویچ  6 عدد
 سیر پوست کنده  250 گرم
 سبزی های معطر  500 گرم (نعناع،ترخان،ریحان،جعفری)
 پنیر گریور یا امنتال  150 گرم (یا از انواع پنیری که با درجه حرارت آب می شوند)
 ژامبون یا کالباس  6 قطعه

طرز تهیه :
سیر را شسته،خشک می کنیم و کمی نمک به آن زده ، در یک قطعه کاغذ فویل میریزیم و می پیچیم . بعد آن را روی پنجره وسط فر با حرارت ملایم قرار می دهیم ، مدت 30 تا 45 دقیقه باید در فر بماند تا کاملا پخته و نرم شود. سیر پخته شده را در ظرفی می ریزیم و با ماشین پوره یا هر وسیله دیگری که در دسترس است ، آنرا کاملا نرم می کنیم .
سبزی را تمیز کرده ، می شوئیم و در آبکش می ریزیم تا آب آن کاملا کشیده شود . بعد در حوله تمیزی آنرا کاملا خشک می کنیم و به صورت ریز خرد می نمائیم. سبزی را به شش قسمت مساوی تقسیم می کنیم. کنار نان را با کارد تیزی چاک می دهیم و کمی از خمیر داخل نان را خارج می کنیم . قسمتی از سیر را داخل نان می ریزیم و با لبه کارد آن را صاف می کنیم تا سطح داخلی نان با سیر آغشته شود ، مقداری سبزی خرد کرده روی آن می ریزیم و یک ورقه ژامبون یا کالباس روی سبزی قرار می دهیم . روی ژامبون یک ورقه پنیر می گذاریم و ساندویچ ها را در سینی فر قرار می دهیم . بعد سینی را به مدت 10 تا 15 دقیقه روی پنجره وسط فر با حرارت 300 درجه فارنهایت یا 150 درجه سانتیگراد می گذاریم. کافی است که پنیر کمی آب شود ، ساندویچ را گرم مصرف می کنیم.

معمولا استفاده از گوجه فرنگی در انواع ساندویچ به همراه کاهو با ذائقه ایرانی سازگار است .

منبع:groohashpazi.blogfa.com