بیشتر بخوانید:
بیشتر بخوانید:
مواد لازم برای ساندویچ مرغ و قارچ : برای ۴ نفر
مرغ | دو تکه ران و سینه |
قارچ | ۲۵۰ گرم |
پیاز متوسط | ۲ عدد |
پنیر پیتزا | ۴ ورق یا ۲۰ گرم رنده شده |
سس مایونز | ۶- ۵ قاشق غذاخوری |
آب لیمو | به مقدار لازم |
روغن | ۳ قاشق غذاخوری |
ادویه کاری و نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
فلفل دلمه ای | یک عدد کوچک |
نان ساندیچی متوسط | ۴ عدد |
خیار شور | به مقدار لازم |
طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ :
ابتدا مرغ را با مقداری آب و پیاز و مقداری ادویه و نمک و آب لیمو بار می گذاریم تا کاملا پخته شود. بعد مرغ را از آب جدا کرده و ریش ریش می کنیم. پیاز را خرد کرده و تفت داده وقتی طلائی شد زردچوبه را اضافه کرده و سپس فلفل دلمه ای و بعد قارچ را نیز اضافه می کنیم و شعله را زیاد می کنیم تا قارچ ها آب نیفتد.
در این مرحله مرغ ها را اضافه کرده و تفت داده و بعد پنیر پیتزا را اضافه می کنیم. در این مرحله سس مایونز را با یک فنجان آب مرغ و بقیه ادویه اضافه کرده بر روی مواد می ریزیم و بعد یکی دو دقیقه خاموش کرده و مواد را وسط نان های ساندویچی ریخته و خیارشور برش زده را وسط ساندویچ ها می گذاریم.
منبع : saghar78.blogfa.com
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه کتلت برنج
بیشتر بخوانید:
اگه پلو مرغ یا پلوهای دیگه برای جوجه هاتون درست کردین و نخوردن اونا رو دور نریزین. یه غذای ابتکاری خوشمزه میشه باهاش درست کرد :
مواد لازم کتلت برنج : (1 سال به بالا)
پلو مرغ یا پلوهای دیگه | هر اندازه که دارید |
تخم مرغ | 1 یا 2 عدد |
کره | 1 قاشق |
آرد گندم | کمی |
آرد سوخاری | درصورت تمایل کمی |
طرز تهیه:
همه ی موادرو بریزین توی مخلوط کن یا با گوشت کوب برقی بزنین تا له بشه. بعد از این مایه با قاشق بردارین و توی روغن داغ بریزی و بزارین دوطرفش سرخ بشه. اگه یه کم مایه تون سفت تر باشه میتونین دوطرفش رو پودرسوخاری بزنین و بعد سرخش کنین و به نی نی خوشگلاتون بدین نوش جون کنن.